Atalante Hoorn

Winkel Atalante Hoorn

Winkel Atalante Hoorn

Onderhoud Atalante Hoorn

Bed and breakfast Atalante Hoorn

Charter Atalante Hoorn

Contact Atalante Hoorn

Brandstof

Diesel B7 (met toegevoegde acticide tegen bacteriën)
MY Renewable Diesel™ * (Hydrotreated Vegetable Oil, FAME vrij)
Rode Gasolie EN 590 (alleen voor houders SAB kaart)
Propaan 5, 6, 7.5, 10, 10.5 kg (Bp easygas en primagaz)
Campinggaz (907- 904)

atalante

*Vanaf heden leverbaar bij Atalante!

MY Renewable Diesel™

Neste MY Renewable Diesel™ is ook aan te duiden als HVO100. De afkorting HVO staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil‘. Dit type dieselbrandstof is geproduceerd op basis van met waterstof behandelde plantaardige oliën en restafval, zoals dierlijke vetten. Het getal ‘100‘ achter HVO geeft aan dat het gaat om een duurzame diesel van hoge kwaliteit in de meest pure vorm (100%), niet gemixt.

Varen op HVO100 diesel biedt veel voordelen op het gebied van duurzaamheid. Zoals CO2e-reductie tot wel 90% en een lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, koolwaterstof, stikstofoxiden, koolmonoxide en PAK's. Dat is beter voor de lokale luchtkwaliteit en ook goed voor de motor, want filters en injectoren blijven langer schoon. Ook is de dieselbrandstof hierdoor uitstekend geschikt voor werkzaamheden in gesloten ruimtes.

De grootste bron voor het ontstaan van bacteriën in brandstoffen, is water. HVO bevat minder water en de brandstof is zuiverder, waardoor minder kans ontstaat op bacteriën en problemen zoals verstopte filters of motorproblemen. Doordat HVO geen water aan trekt, is dit product in pure vorm winterbestendig en daardoor zeer geschikt voor koude weersomstandigheden. Onze fossielvrije diesel HVO is zwavel-, zuurstof- en aromatenvrij en daardoor reukloos. Nestle My is een kwalitatief hoogwaardige genormeerde diesel en stoot beduidend minder uit dan reguliere diesel.

neste-my-diesel atalante

atalante

Atalante scheepsbenodigdheden & Bunkerstation bv
Tel.: 0229 215250
Email: info@atalantewatersport.nl

Facebook Atalante Watersport